Samarbeid med Wessel Regnskap i Visma eAccounting

Wessel Regnskap kan tilby din virksomhet Visma eAccounting - et enkelt og brukervennlig regnskapsprogram. Dette programmet er nettbasert, noe som gir veldig mange fordeler for deg som vår kunde.


Kort om Visma eAccounting:

  • Nettbasert og alltid tilgjengelig (Mobil, nettbrett, PC, Mac)
  • Tilpasset små bedrifter og enkeltpersonforetak
  • Krever ingen installasjon eller backup - oppdateringer skjer automatisk
  • Rask og enkel implementering
  • Brukervennlig og mobiltilpasset
  • Enkel bankintegrasjon for automatisk filoverføring og bankavstemming
  • Mulighet for efaktura - både til bedrifter (EHF) og privatpersoner (B2C)

Enkelt å bygge på med tilleggsfunksjonalitet

Hvordan kan du samarbeide med Wessel Regnskap i løsningen?

Med Visma eAccounting kan vi jobbe sammen om regnskapet ditt. Vi inviterer deg til en oppstartsamtale og avtaler i forkant hvem som skal gjøre hva. I programmet vil du som kunde ha samme tilgang til data og informasjon som vi i Wessel Regnskap har. Det vil derfor være enkelt for deg å følge med på dine tall - som du har tilgang på 24/7.

Brukervennlige apper - gjør din del av jobben på mobil eller nettbrett

Vi oppfordrer deg til å ta i bruk Visma Scanner appen. Med denne appen kan du sende oss bilder av kvitteringer og utlegg direkte inn i programmet fortløpende. Bruker du denne appen kontinuerlig, minsker du risikoen for at kvitteringene dine blir glemt eller borte - og bildene ligger klare, slik at det er raskt og enkelt å registrere dem i regnskapet.

 

I tillegg til Visma Scanner appen, så kan du også laste ned Visma eAccounting appen - som gir deg tilgang til programmet fra mobilen eller nettbrett. Har du eller dine ansatte behov for timeregistrering, kan registreringen av timer gjøres raskt og enkelt via appen Visma eAccounting Time. Registreringene synkroniseres automatisk mot timemodulen i programmet. Laster du ned Visma Employee appen får du tilgang til lønnsslippene dine - og automatisk melding når ny lønnsslipp er klar.

Alle appene er gratis og kan lastes ned fra App Store og Google Play.

Les mer om de ulike Visma eAccountings appene her.

 

Utvid med tilleggsfunksjonalitet

Har du behov for timeregistrering? Eller ønsker du å ta i bruk efaktura? I Visma eAccounting kan du utvide med funksjonalitet etter behov. I oppstartssamtalen tar vi en gjennomgang av muligheten som finnes i forhold til ditt behov. Les mer om hvilke tilleggsmoduler som finnes i programmet her.


Automatisk bankintegrasjon

Vi i Wessel Regnskap anbefaler at du tar i bruk bankintegrasjonen i Visma eAccounting. Med bankintegrasjonen sendes alle inn- og utbetalingene automatisk fra nettbanken din til programmet. Du slipper manuelt arbeid og unngår dobbeltregistering. Hver morgen har du en oppdatert status på likviditet og pengestrøm i bedriften din. Per i dag så tilbyr Visma eAccounting bankintegrasjon mot DNB og Danske Bank.

Integrasjon mot Norges Idrettsforbund (NIF)

Visma eAccounting er integrert med NIFs medlemsadministrasjon i KlubbAdmin. For foreninger/idrettslag som benytter Klubbadmin til fakturering og innbetalinger betyr dette at du automatisk kan overføre innbetalinger ferdig postert i regnskapet i Visma eAccounting. Les mer om integrasjonen mot NIF her.

 

 

Andre integrasjoner og åpent API

I tillegg til integrasjonene som er beskrevet ovenfor, har Visma eAccounting en rekke integrasjoner. Dette innebærer de mest kjente nettbutikkene, kasseløsninger og bransjespesifikke programmer for håndverkere mm.

I denne oversikten kan du se alle løsninger som per i dag er integrert med programmet. Visma eAccounting har også et åpent API. Dette innebærer at om du skulle ønske å lage en egen integrasjon mot programmet, så får du tilgang til API`et helt kostnadsfritt.

Support

Teknisk support er inkludert i prisen når du inngår en avtale om Visma eAccounting. Du finner relevante supportartikler og videoer i Visma eAccounting Community, du kan chatte, sende e-post til eller ringe supportavdelingen i Visma. Les mer og se åpningstider hos Visma eAccounting Support her.

Best i Test i PC World

Visma eAccounting ble kåret til «Best i test» av PC World Norge. Kåringen ble gjort etter PC Worlds årlige test av økonomi- og regnskapsprogrammer for mindre virksomheter, selvstendig næringsdrivende og enkeltpersonforetak.